Eventos / Esdeveniments /

 • 13.11.2019 12:56

  «Emergència Climàtica: quina mobilitat?» II Jornades sobre Mobilitat Sostenible. 15 i 16 de novembre a la sala d’actes de la Misericòrdia (Palma)

   

  «Emergència Climàtica: quina mobilitat?»
  II Jornades sobre Mobilitat Sostenible 

   

  Per segon any, la cooperativa Ecotxe organitza les Jornades de Formació i Debat sobre Mobilitat Sostenible. Les Jornades seran el 15 i 16 de novembre a la sala d’actes de la Misericòrdia (Palma).

  Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, enguany l'eix temàtic serà com afrontar l’Emergència Climàtica des de la mobilitat terrestre i l'ús de l'espai públic.

  Les Illes Balears són una de les regions amb més vehicles per habitant d'Europa i com a conseqüència la mobilitat és una de les principals fonts d'emissions de gasos causants de la crisi climàtica. És clarament necessari emprendre canvis des d'ara per assolir zero emissions en 2050.

  Les Jornades comptaran amb ponències d'experts com Adrián Fernández (Greenpeace Espanya) i Pilar Vega (Univ. Complutense de Madrid) i de representants de la societat civil. A més, hi haurà taules rodones amb representants dels moviments socials pel clima i les administracions municipals.

  Com a novetat, les Jornades estan organitzades conjuntament amb el Laboratori Interdisciplinar sobre Canvi Climàtic de la UIB (LINCC-UIB).

  La inscripció és gratuïta però cal inscripció prèvia a la web www.ecotxe.coop. L'enllaç directe al programa i formulari d'inscripció és aquí.

  Les Jornades compten amb el suport econòmic de l'Estalvi Ètic de Colonya i el Consell Social de la UIB i suport logístic del Consell de Mallorca i la SMAP.

  Ecotxe és una cooperativa de consum amb més de 160 socis que es dedica al carsharing o lloguer de vehicles elèctrics per hores entre els seus membres, amb totes les despeses incloses. Els usuaris d'Ecotxe fan reserves a través d’una aplicació mòbil amb la que s'obre i tanca el vehicle reservat. Actualment Ecotxe compta amb dos vehicles elèctrics disponibles cada dia les 24 hores a diferents punts de Palma i preveu ampliar la flota en els propers mesos.

   

  Més informació:

  Alexandre Duran
  687 08 52 79
  info@ecotxe.coop
  www.ecotxe.coop

   

 • 16.10.2019 13:15

  Alimentar el mañana. Documental

   

  Más información en https://alimentarelcambio.es/documental-alimentar-el-manana/

   

Todos los artículos

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

¡Participa y ayúdanos a mantener Mallorca Sostenible al día!

Puedes hacerlo desde aquí enviándonos las informaciones que desees publicar o realizando propuestas de modificación o supresión.

Contacto

Mallorca Sostenible

Bares y restaurantes

 • Es Viu Es Viu

  Es Viu es un restaurante vegetariano que se halla en Santa Maria del Camí.  Es un lugar sencillo con un ambiente amable y acogedor. Nos ha gustado mucho el trato recibido, la sensación de estar en casa desde el primer momento que pisas el local y, desde...

 • Es Ginebró Es Ginebró

  Es Ginebró, es un restaurante vegano y vegetariano  que se encuentra en Inca y se presenta como el primer restaurante en ser reconocido como ecológico en Mallorca. Tras visitarlo creemos que se trata de una buena opción para los habitantes de la comarca....

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

© 2015 Reservats tots els drets.