Eventos / Esdeveniments /

 • 29.09.2019 00:00

  Vaga mundial pel clima 2019. Convocatòria STEI

  Amb motiu de la cimera pel clima del dia 23 a Nova York, entitats de tot el món han anunciat accions del 20 al 27 de setembre, i una gran vaga mundial divendres dia 27 de setembre de 2019.

  L’emergència climàtica afecta totes les persones del món, i el moviment vol ser una xarxa per aportar solucions al repte més gran de la història de la humanitat: per exigir justícia ambiental i intergeneracional, un futur, i pressionar les classes polítiques a actuar amb responsabilitat enfront la crisi climàtica

  L’STEI Intersindical se suma a la convocatòria internacional d' #EmergènciaClimàtica27S i convoca vaga general parcial a les Illes Balears, dia 27 de setembre, d’11 a 14 hores.

  #SetmanaPelClima #20S #27S #ClimateStrike #FridaysForFuture

  Aquesta convocatòria dóna cobertura a totes les persones que es vulguin adherir a la vaga siguin del sector que siguin. 

  L’STEI Intersindical se suma a la convocatòria internacional i convoca vaga general parcial a les Illes Balears per facilitar que els treballadors i les treballadores puguin sumar-se a les diferents mobilitzacions que es faran aquest dia per conscienciar els governants perquè declarin, de manera immediata, l’emergència climàtica que permeti prendre les decisions per revertir aquesta situació. Els motius són molts i algunes de les possibles repercussions de la crisi climàtica en el món del treball a les Illes Balears seran: 

  L’increment significatiu de la temperatura provocarà: 

  ·         La davallada de les estades hoteleres a l’estiu, cosa que repercutirà en la pèrdua de llocs de feina a sectors com l’hosteleria, restauració i serveis.

  ·         L’empitjorament de les condicions de feina i dels riscos laborals a l’aire lliure, especialment als sectors de la construcció, jardineria, educació en el lleure...

  ·         L’empitjorament de les condicions dels cultius i la ramaderia, que afectarà el sector agrícola i ramader.

  ·         L’increment del nivell de la mar provocarà el tancament d’establiments hotelers i de serveis a vorera de mar i la destrucció de milers de llocs de feina.

  ·         L’increment de la freqüència de fenòmens meteorològics extrems provocarà l’empitjorament de les condicions de feina i dels riscos laborals a l’aire lliure.

   

   

 • 28.09.2019 10:00

  Fira del Mercat Social i Install Party

Todos los artículos

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

¡Participa y ayúdanos a mantener Mallorca Sostenible al día!

Puedes hacerlo desde aquí enviándonos las informaciones que desees publicar o realizando propuestas de modificación o supresión.

Contacto

Mallorca Sostenible

Bares y restaurantes

 • Es Viu Es Viu

  Es Viu es un restaurante vegetariano que se halla en Santa Maria del Camí.  Es un lugar sencillo con un ambiente amable y acogedor. Nos ha gustado mucho el trato recibido, la sensación de estar en casa desde el primer momento que pisas el local y, desde...

 • Es Ginebró Es Ginebró

  Es Ginebró, es un restaurante vegano y vegetariano  que se encuentra en Inca y se presenta como el primer restaurante en ser reconocido como ecológico en Mallorca. Tras visitarlo creemos que se trata de una buena opción para los habitantes de la comarca....

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

© 2015 Reservats tots els drets.