Acord de Fiare Banca Etica amb Caixa Colonya

25.06.2020 18:05

Fiare Banca Etica ha signat un acord amb Caixa Colonya per facilitar a les nostres persones clients i sòcies la retirada d'efectiu en els seus caixers amb unes millors condicions. Aquest acord s'emmarca per la col·laboració que s'estableixen entre entitats que formen part de la Federació de Bancs Ètics i Alternatius (FEBEA).

La nostra voluntat és augmentar les facilitats perquè les nostres persones i entitats clients i sòcies trobin en el nostre banc l'operativa bancària pel seu dia a dia. Actualment Fiare Banca Etica disposa d'un ampli ventall de productes i serveis financers completament de finances ètiques tant per a entitats i empreses, com per a particulars.

Per la seva banda, Caixa Colonya és una caixa d'estalvis que opera sobretot a les Illes Balears i que ha sobreviscut a la reestructuració del sector. Té experiència en la venda d’un producte d’estalvi ètic, per la qual cosa és ben valorada a nivell local i forma part de FEBEA.

Per al Grup d'Iniciativa Territorial (GIT) aquest acord suposa una millora operativa a les Balears però fonamentalment, una aposta per la cooperació entre entitats de l'àmbit de les finances ètiques i alternatives. "Esperem que sigui un estímul perquè les persones es decideixin per les finances ètiques i que sigui l'inici de possibles col·laboracions futures per al suport a projectes transformadors i d'impacte social positiu a les Illes." afirma Núria Brito, coordinadora del GIT a les Illes Balears.

Volver

¡Participa y ayúdanos a mantener Mallorca Sostenible al día!

Puedes hacerlo desde aquí enviándonos las informaciones que desees publicar o realizando propuestas de modificación o supresión.

Contacto

Mallorca Sostenible

© 2015 Reservats tots els drets.

Creado con Webnode