El GOB aplaudeix Palma i Calvià per les seves reclamacions d’ampliació d’espais naturals protegits

30.10.2015 10:18

El passat dimecres l’ajuntament de Palma aprovà donar suport a la petició del Govern davant el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient instant a que sigui iniciada la tramitació d'ampliació del Parc Nacional de Cabrera. Recordem que el parc actual compta amb 10.021 hectàrees, i inclou les illes i i illots i l’entorn marí de Cabrera. La proposta d’ampliació planteja incorporar entre 10.000 i 80.000 hectàrees. Recordem que l’organització Oceana, que compta amb el suport del GOB al patronat del parc, ha fonamentat una proposta d'ampliació en la qual el parc nacional passaria a comptar amb 90.000 hectàrees, incloent ecosistemes molt importants però poc o gens representats dins l’àmbit que actualment té protecció.

Llegir més:

www.gobmallorca.com/que-feim/espais-naturals/el-gob-aplaudeix-palma-i-calvia-per-les-seves-reclamacions-d-ampliacio-d-espais-naturals-protegits

Volver

¡Participa y ayúdanos a mantener Mallorca Sostenible al día!

Puedes hacerlo desde aquí enviándonos las informaciones que desees publicar o realizando propuestas de modificación o supresión.

-Publicitat-

Contacto

Mallorca Sostenible

© 2015 Reservats tots els drets.