“El pa dels nostres fills”

2013-03-06 20:06

El Govern Balear acusa el GOB, entre altres coses, de “jugar amb el pa dels nostres fills” per la seva campanya de denúncies a Alemanya, en col·laboració amb el pintor Miquel Barceló, contra la dramàtica política territorial de l'executiu.

S'esquinça les vestidures perquè els ecologistes han entès l'interès de desenvolupar campanyes de conscienciació destinades als potencials visitants europeus… Així, al Govern li fan mal els focus il·luminant els depredadors del territori, no que es degradi el territori. I és que als qui trenquen, destrueixen, prostitueixen, degraden o maten, no els preocupa trencar, destruir, degradar o matar… Els preocupen els focus. El ser vist, això sí és preocupant.

Què dur, pobre Govern… Anar-se'n a vendre el paper del caramel·lo i que de sobte li aparegui en l'aparador del mercat algú que informa de com sota el vistós embolcall cada dia es corromp el sabor del dolç. Focus no, per favor.

Oh! És que hi ha coses amb les quals no es pot jugar… Com se'ls pot ocórrer a aquests ecologistes tocapilotes informar al món que l'assassí de la gallina dels ous d'or camina lliure per Mallorca? Informar que el nostre pa d'avui és la fam del demà…