«Emergència Climàtica: quina mobilitat?» II Jornades sobre Mobilitat Sostenible. 15 i 16 de novembre a la sala d’actes de la Misericòrdia (Palma)

13.11.2019 12:56

 

«Emergència Climàtica: quina mobilitat?»
II Jornades sobre Mobilitat Sostenible 

 

Per segon any, la cooperativa Ecotxe organitza les Jornades de Formació i Debat sobre Mobilitat Sostenible. Les Jornades seran el 15 i 16 de novembre a la sala d’actes de la Misericòrdia (Palma).

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, enguany l'eix temàtic serà com afrontar l’Emergència Climàtica des de la mobilitat terrestre i l'ús de l'espai públic.

Les Illes Balears són una de les regions amb més vehicles per habitant d'Europa i com a conseqüència la mobilitat és una de les principals fonts d'emissions de gasos causants de la crisi climàtica. És clarament necessari emprendre canvis des d'ara per assolir zero emissions en 2050.

Les Jornades comptaran amb ponències d'experts com Adrián Fernández (Greenpeace Espanya) i Pilar Vega (Univ. Complutense de Madrid) i de representants de la societat civil. A més, hi haurà taules rodones amb representants dels moviments socials pel clima i les administracions municipals.

Com a novetat, les Jornades estan organitzades conjuntament amb el Laboratori Interdisciplinar sobre Canvi Climàtic de la UIB (LINCC-UIB).

La inscripció és gratuïta però cal inscripció prèvia a la web www.ecotxe.coop. L'enllaç directe al programa i formulari d'inscripció és aquí.

Les Jornades compten amb el suport econòmic de l'Estalvi Ètic de Colonya i el Consell Social de la UIB i suport logístic del Consell de Mallorca i la SMAP.

Ecotxe és una cooperativa de consum amb més de 160 socis que es dedica al carsharing o lloguer de vehicles elèctrics per hores entre els seus membres, amb totes les despeses incloses. Els usuaris d'Ecotxe fan reserves a través d’una aplicació mòbil amb la que s'obre i tanca el vehicle reservat. Actualment Ecotxe compta amb dos vehicles elèctrics disponibles cada dia les 24 hores a diferents punts de Palma i preveu ampliar la flota en els propers mesos.

 

Més informació:

Alexandre Duran
687 08 52 79
info@ecotxe.coop
www.ecotxe.coop

 

Volver

¡Participa y ayúdanos a mantener Mallorca Sostenible al día!

Puedes hacerlo desde aquí enviándonos las informaciones que desees publicar o realizando propuestas de modificación o supresión.

Contacto

Mallorca Sostenible

© 2015 Reservats tots els drets.

Creado con Webnode