Mercat ecològic de Santa Maria del Camí

2012-10-18 18:09

 

Diumenges de tardor, el millor temps per retrobar-se amb el mercat ecològic de Santa Maria del Camí

Encara que progressivament es va incrementant l'oferta de productes ecològics a Mallorca, malauradament, encara no són tants com voldríem els llocs on poder anar a omplir les nostres cistelles amb productes de la terra, naturals i certificats.

Un d'aquests llocs interessants i recomanables, sens dubte és el Mercat ecològic de Santa Maria del Camí. Es tracta d'un petit però habitualment ben assortit grup de parades, ubicades com a apèndix del mercat general, al racó lateral esquerre de la plaça (segons la nostra mirada cerca la façana de l'església). 

En aquest original racó, cada matí de diumenge s'ofereixen, a més dels productes agrícoles de temporada, productes procedents de la ramaderia ecològica (ous, formatges, sobrassades de porc negre ...) i altres productes naturals o de producció artesanal.

Sens dubte un al·licient complementari de la nostra visita al mercat ecològic de Santa Maria serà el passeig per la plaça Nova i la parada a la botiga de vins Jaume de Puntiró (Plaça Nova, 23-cantonada del cap de carrer que puja cap al carrer Llarg) . Allà podreu trobar les joies de la corona Puntiró ( https://vinsjaumedepuntiro.com/ ) a més d'un excel·lent negre ecològic a granel.

I ara, dos bons vídeos per anticipar, virtualment, la pròxima visita:

https://www.mallorcatube.com/view_video.php?m=MERCADO_SANTA_MAR&v=7452c00244351e4d91f6

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0bH-p4C-xek #!