Neix una nova plataforma per a horts educatius/ Nace una nueva plataforma para huertos educativos‏

30.10.2015 08:08

Fundació Triodos i Associació Vida Sana han posat en marxa aquest projecte per potenciar la connexió i l'intercanvi d'experiències sobre l'eficàcia de l'hort escolar ecològic com a base per a una formació interdisciplinària en l'àmbit de l'Ecologia, l'Educació i economia. En www.huertoseducativos.org podràs trobar exemples de les millors pràctiques en l'ús educatiu de l'hort escolar i molts altres recursos que t'ajudaran a impulsar o millorar el teu projecte d'hort escolar. 

FINANÇA EL MEU HORT

La web incorpora la possibilitat d'obtenir finançament per a la posada en marxa o la millora d'un hort escolar ecològic, a través de la primera iniciativa de Crowdfunding per a horts educatius ecològics a Espanya.

---------------

 
Fundación Triodos y Asociación Vida Sana han puesto en marcha este proyecto para potenciar la conexión y el intercambio de experiencias sobre la eficacia del huerto escolar ecológico como base para una formación interdisciplinar en el ámbito de la Ecología, la Educación y la Economía.
En www.huertoseducativos.org podrás encontrar ejemplos de las mejores prácticas en el uso educativo del huerto escolar y muchos otros recursos que te ayudarán a impulsar o mejorar tu proyecto de huerto escolar.
 
FINANCIA MI HUERTO
 
La web incorpora la posibilidad de obtener financiación para la puesta en marcha o la mejora de un huerto escolar ecológico, a través de la primera iniciativa de Crowdfunding para huertos educativos ecológicos en España.
 

Volver

¡Participa y ayúdanos a mantener Mallorca Sostenible al día!

Puedes hacerlo desde aquí enviándonos las informaciones que desees publicar o realizando propuestas de modificación o supresión.

-Publicitat-

Contacto

Mallorca Sostenible

© 2015 Reservats tots els drets.