Projecten en sòl rústic de la Platja de Palma “el circuit de kàrting més gran d’Europa”

01.09.2015 09:13

Font: arabalears

Veïns de la Porciúncula es mobilitzen contra una instal·lació que permet el Pla de Reforma Integral

La societat Son Forsiego SA projecta en una finca al costat de la Porciúncula la construcció del circuit de kàrting homologat més gran d’Europa, segons el publiciten els mateixos promotors. Els terrenys escollits -a la finca anomenada Son Fortesa, al costat de l’autopista de Llevant i entre els nuclis de Sometimes i el Pil·larí- estan classificats com a sòl rústic. No obstant això, el Pla de Reforma Integral (PRI) de la Platja de Palma, aprovat de manera definitiva el maig passat, setmanes abans de les eleccions, els reclassifica com a àrea de transició d’harmonització. Això suposa que el planejament urbanístic preveu destinar-ne l’ús per a la instal·lació d’“activitats complementàries al sector turístic” i “reservat bàsicament per a grans equipaments esportius que clarament contribueixin a la desestacionalització”.


Seguir llegint: https://www.arabalears.cat/firmes/lluis_planas/Projecten-Platja-Palma-circuit-dEuropa_0_1421258016.html?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=ara

Volver

¡Participa y ayúdanos a mantener Mallorca Sostenible al día!

Puedes hacerlo desde aquí enviándonos las informaciones que desees publicar o realizando propuestas de modificación o supresión.

-Publicitat-

Contacto

Mallorca Sostenible

© 2015 Reservats tots els drets.