Trobada virtual “Transformant la realitat gràcies al capital social”. FIARE BANCA ETICA

10.05.2021 10:08

 

 

Webinar: Transformant la realitat gràcies
al capital social

 

Potser alguna vegada t'has demanat quin valor afegit té formar part, com a persona sòcia, d’una cooperativa de finances ètiques, a part d’utilitzar els serveis financers del banc.

Vols conèixer el valor que té el capital social a un banc cooperatiu i ètic? Vols saber com poden contribuir els teus diners a transformar la societat? 

Per a respondre aquestes i altres preguntes, els grups de persones sòcies d'Alacant, Castelló i València i de les Illes Balears et convidam a la trobada virtual “Transformant la realitat gràcies al capital social” que es farà el proper dimecres 12 de maig a las 19:00 h (duració estimada: 60 minuts).

Comptarem amb la presència de Juan Garibi (Responsable de Desenvolupament i Estratègia de Fiare Banca Etica), de Liliana Deamicis -de Terranostra Supermercat Cooperatiu de Mallorca- i d'Eva Aznar -de Povinet-Sercoval, servicios personales, sociales y comunitarios- representants de dues realitats finançades per Fiare Banca Etica que ens aproparan a la temàtica des de perspectives diverses però alineades.

Per a inscriure’t emplena abans del dia 11/05 aquest breu formulari 

Per qualsevol dubte, pots contactar amb: git.illesbalears@fiarebancaetica.org

 

Volver

¡Participa y ayúdanos a mantener Mallorca Sostenible al día!

Puedes hacerlo desde aquí enviándonos las informaciones que desees publicar o realizando propuestas de modificación o supresión.

Contacto

Mallorca Sostenible

© 2015 Reservats tots els drets.

Creado con Webnode