Anuncia't!

 

Fa cinc anys que vam començar el projecte  Mallorca Sostenible amb la idea de ser un marc de referència comú entre les iniciatives que ofereixen serveis a  la comunitat de forma sostenible: atenció a la gent gran, a persones amb discapacitats, mercat laboral, comerç just, cooperació amb el desenvolupament solidari, consum responsable, defensa dels consumidors, mercat ecològic, bioconstrucció...I a la vegada col·laborar en  la defensa  mediambiental i sociocultural de Mallorca mitjançant la difusió de notícies i informacions. 

Després d'aquesta interessant experiència i dels seus resultats, volem donar una passa més que garanteixi la viabilitat i expansió d'aquest servei: crear un lloc de feina estable amb la funció de mantenir, actualitzar i ampliar aquesta eina digital.

Amb aquest objectiu incorporem la possibilitat de contractar publicitat a Mallorca Sostenible, com a una forma més de participar i col·laborar amb la sostenibilitat d'aquest projecte.

Tots els projectes/ serveis/ productes que anunciam van en consonància amb els nostres principis i, sota cap concepte, publicam informació amb un objectiu exclusivament lucratiu.

 

Informa't: redactors@mallorcasostenible.org